Win een dementiewaaier

The Lente Company > Win een dementiewaaier

Maak kans op 1 van de 5 gratis dementiewaaiers!

De dementiewaaier: vol korte tips en aanwijzingen voor begeleiders, familieleden en vrienden van mensen met dementie.

Iedereen heeft wel eens gehoord over dementie of heeft direct of indirect ervaring met iemand met dementie. Maar wat kun je nu het best doen of laten bij je familielid of cliënt zodat deze zich prettig voelt?

Facet Trainingen (Antonie) en The Lente Company (Ferina) ontwikkelden begin 2019 de dementiewaaier. Een waaier bestemd voor begeleiders van mensen met dementie en een verstandelijke beperking.

De afgelopen periode ontvingen wij vaak de vraag of er geen waaier is voor mensen met dementie zonder een verstandelijke beperking. Op verzoek hebben wij deze waaier ook ontwikkeld! 

Dementiewaaier algemeen

Dementiewaaier VB

In beide dementiewaaiers vind je korte tips en aanwijzingen over wat je wel en niet moet en kan doen bij mensen met dementie. Uit de praktijk weten wij dat de waaiers erg succesvol zijn om jezelf even weer snel bewust te worden van wat je doet.

De waaiers kun je gebruiken als je te maken hebt met een cliënt met dementie. Maar ook als je een familielid of vriend bent van iemand met dementie.

Ter introductie: Mogen wij weggeven!

Ter introductie van de dementiewaaier algemeen mogen wij namens Facet Trainingen 5 dementiewaaiers algemeen GRATIS weggeven! 

Wij verloten deze 5 waaiers onder de inschrijvers op onze nieuwsbrief. 

Op woensdag 11 december verloten wij deze waaiers onder de inschrijvers! De winnaars informeren wij per mail.

Heb jij al een dementiewaaier VB (blauw) of dementiewaaier algemeen (groen) gekocht?

En wil je meer achtergrond informatie over dementie en het gebruik van de waaier?

Dan kun je ook deelnemen aan de workshop dementie van Facet Trainingen op woensdag 5 februari 2020 – 13:00 -16:00 (Verstandelijk beperkten en dementie) óf

  • donderdag 13 februari 2020 – 13:00 – 16:00 (Dementie algemeen) 

De investering voor de workshop bedraagt 67,95 incl BTW per persoon en je ontvangt dan een exemplaar van de dementiewaaier. 

tHeb jij al een waaier gekocht? Dan ontvang je 20 euro korting! En kun je deelnemen aan de bijeenkomst voor 50 euro incl BTW.

De bijeenkomst wordt gehouden op locatie bij Facet Trainingen in Wapenveld door Antonie Boom.

Het maximaal aantal deelnemers per bijeenkomst is 10. Dus je hebt alle gelegenheid om je vragen te stellen!

Geef je op voor één van de beide bijeenkomst via info @facettrainingen.nl!

NB. Kun je geen van beide data en heb je wel belangstelling of wil je dat deze bijeenkomst binnen jouw organisatie wordt gehouden? Laat dit dan ook even weten via hetzelfde mailadres.