Retourneren

Wij doen ons best om zo goed mogelijk op de webshop een omschrijving van de producten te geven. Maar soms gebeurt het toch dat je het verkeerde product hebt besteld of is het helaas niet wat je ervan verwacht had. Dat vinden wij ontzettend jammer…

… maar dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt nadat je de bestelling geannuleerd hebt nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Annuleren van de bestelling kan door middel van het invullen van het formulier onderaan deze pagina.

Je krijgt dan het volledig orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het terugsturen naar ons magazijn komen voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Het magazijn adres is:

The Lente Company
Tav retouren
Valsteeg 6
7751 RK Dalen

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.