Over ons

Wanneer ben je bij The Lente Company op de juiste plek?

Ik geloof dat iedereen altijd een topprestatie wil leveren en de beste versie van zichzelf wil worden, ongeacht de situatie. Als dat niet lukt, dan is er iets dat je belemmert.

Ik heb door ervaring geleerd dat je gedrag bepalend is voor het bereiken van je doelen. Je kunt belemmeringen pas uit de weg ruimen als je inzicht krijgt in je eigen gedrag, het gedrag van anderen en de manier waarop je elkaar beïnvloedt.

Persoonlijke ontwikkeling is geen doel, maar een reis onderweg naar een doel. Waarbij het doel bestaat uit een leven waarbij je het beste uit jezelf haalt en in harmonie met je omgeving. Het is geen reis waarvan de route of de reisduur vooraf al vastligt. Afhankelijk van wat je in je leven tegenkomt heb je soms iets anders nodig of kom je juist verder van je doel vandaan in plaats van dichterbij.

Maar het is een mooie reis, de reis van je leven!

En die reis begint bij het leren kennen van jezelf. Het krijgen van inzicht in je eigen gedrag, waarom doe je de dingen die je doet. Wat doe je wel en niet? En hoe communiceer je met anderen? Of waarom blijf je toch vaak tegen dezelfde dingen aanlopen?

Op de site van The Lente Company verzamel ik informatie, producten en tips over thema's rondom persoonlijke ontwikkeling. Materialen en boeken die jezelf kunt gebruiken of die je kunt gebruiken als coach of trainer.

Op de site vind je boeken (die wij alvast voor je hebben gelezen), (spel) materialen (die wij alvast voor je hebben getest) en materialen die in eigen beheer zijn ontwikkeld en geproduceerd.

Hartelijke groet,

Ferina Lenters
The Lente Company

P.S En wil je weten wat mijn favorieten zijn op dit moment? Kijk dan hieronder 🙂  

In de tijd dat ik nog trainde heb ik de beeldkaarten erg veel gebruikt. Een laagdrempelige methode waarmee je iedereen in beweging én in gesprek krijgt! Mijn favoriet uit onze eigen productenlijn! 

bean bags

Een stuk stof in vier kleuren met een vulling. Meer is het niet... 😉

Maar de eenvoud op heel veel manieren te gebruiken


Een boek waar je al vrolijk van wordt als je de kaft ziet. Gewoon zoals het zou moeten zijn als je bezig bent met je leven steeds leuker te maken. Lekker om te lezen. Het zijn wel veel dingen die je al weet, maar die o zo belangrijk zijn. En die soms zo voor de hand liggen dat je ze vergeet.