Nooit meer iets missen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Waarom?

  • Omdat je geen aanbiedingen wilt missen
  • Omdat je als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe producten
  • Omdat je graag gratis het e-book ‘9 redenen waarom een ander niet altijd doet wat jij wilt’ wilt ontvangen.

Hoe?

Laat hieronder je naam en mailadres achter en ontvang automatisch het e-book in je mailbox én je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Je kunt het bijna slapend doen 🙂En wat doen jullie verder met mijn gegevens?

Jouw naam en mailadres worden opgeslagen in een mailbestand. En worden alleen gebruikt om je eenmalig het gratis e-book ‘9 redenen waarom een ander niet altijd doet wat jij wilt’ te mailen en regelmatig een update met aanbiedingen en nieuws van The Lente Company.

Wij werken volgens het systeem van double-opt-in. Dit houdt in dat je nadat je je naam en mailadres hebt achtergelaten je via je eigen mailbox moet bevestigen dat je dit inderdaad wilt. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je eenvoudig weer afmelden door op het linkje – ‘afmelden’ in de mail te klikken. Nadat je je hebt afgemeld worden automatisch al jouw gegevens verwijderd uit het mail bestand.

Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en deze worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Daarnaast zullen wij jouw gegevens nooit delen met derden.