Wat is DISC en wat kun je er mee? Wat kun je verwachten als jouw baas je vraagt om een DISC test te maken? En welke uitkomst is goed?

Lees meer >>>
DISC

“Het zijn niet de problemen zelf die het ons zo moeilijk maken, maar de manier waarop we tegen deze problemen aankijken.” Door middel van RET

Lees meer >>>
Rationeel emotieve therapie

Extravert of introvert hoe ziet dat er uit? En hoe weet je wat jouw natuurlijke stijl is? En wat kun je beter zijn? En is het een eigenlijk wel beter dan het ander?

Lees meer >>>
Extravert Introvert

De basis van vertrouwen is weten wat je van elkaar kunt verwachten. En daarvoor moet je elkaar (beter) leren kennen. Lees verder om te weten welke les mijn alpaca’s mij hierover hebben geleerd.

Lees meer >>>
Vertrouwen en voorspelbaar gedrag

Wat is eigenlijk emotionele intelligentie en waarom is het zo belangrijk? En hoe zit het dan met het verschil met je IQ? En wat is nu belangrijker?

Lees meer >>>
Emotionele intelligentie

Door je bewust te worden van je eigen reactie mogelijkheden en de mogelijke respons hierop kun je kiezen hoe je gaat reageren.

Lees meer >>>
Beïnvloedingsspel

Belemmerend overtuigingen blokkeren je groei en zijn vaak onbewust. Je kunt de overtuigingen opsporen en ombuigen naar positieve overtuigingen.

Lees meer >>>
Belemmerende overtuigingen

Het woord assertiviteit hoor je regelmatig voorbij komen. Maar wat betekent het nu eigenlijk en hoe ziet het er uit als je assertief bent?

Lees meer >>>
Assertiviteit

Appriciative inquiry (AI) richt zich op wat goed werkt, in plaats van te kijken naar wat vooral niet werkt. De methode wordt gebruik om

Lees meer >>>
Appreciative inquiry