Live spelochtend 9 november 2018

The Lente Company > Geen categorie > Live spelochtend 9 november 2018
Tools nemen binnen teamtrainingen en coaching een grote rol in. Het kiezen van de juiste tool en werkvorm is dan ook belangrijk voor het resultaat. Online kun je veel boeken, spelmaterialen en ontwikkel spellen vinden, maar je weet pas echt wat bij jou past en de doelen die je wilt bereiken als je het van dichtbij hebt kunnen bekijken.

Op woensdag 16 mei organiseerde The Lente Company voor het eerst een live speldag. Vanwege het grote succes herhalen we dit nog een keer op vrijdag 9 november van 10:00-13:00. Het programma gaan we de komende tijd samenstellen. Wil jij op de hoogte worden gehouden hoe het programma er uit gaat zien en er als eerste bij zijn op het moment dat je je op kunt geven?

Laat dan hier onder jouw naam en mailadres achter en dan hou ik je op de hoogte!

NB. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om je op de hoogte te houden over de speldag! Wil je het andere nieuws niet missen? Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse updates.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *